Natuursteen vloeren

Natuursteen vloeren zijn erg duurzaam in gebruik, niet besmettelijk en eenvoudig te onderhouden, kortom veel voordelen. Wij bieden diverse verschillende soorten natuursteen vloeren aan, zoals leisteen, zandsteen, kwartsiet, basalt, graniet en hardsteen.

De verschillende soorten natuursteen vloeren hebben allemaal verschillende eigenschappen.

Kwartsiet is natuursteen, welke vooral voorkomt in de kleuren (donker)grijs, crème, geel en rood. Het uiterlijk kan heel erg uiteenlopen per soort.
Kwartsiet is bestand tegen hoge gebruiksbelastingen en is vorstbestendig, dus goed buiten toe te passen.

Leisteen wordt voornamelijk in de bergen gewonnen en is ontstaan uit klei die miljoenen jaren onder druk zo is gevormd. De meeste leistenen zijn vorstbestendig en is in meerdere kleuren te leveren.

Basalt wordt gevormd door de stolling van lava en is vaak zwart van kleur.

Naast bovengenoemde producten leveren wij ook zandsteen en hardsteen, welke wat meer neutrale natuurstenen zijn, welke allemaal prima als natuursteen vloeren verwerkt kunnen worden.

Wij leveren dus echte natuurproducten dus die toegepast kunnen worden als natuursteen vloeren in uw woning, maar bijvoorbeeld ook als brievenbussen, buitentafels, douchebakken en wasbakken, welke u heel gemakkelijk via onze website kunt bestellen. U kunt uw bestelling thuis laten brengen, maar ook bij ons in de showroom komen ophalen, waardoor u geen verzendkosten hoeft te betalen. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen vloeren, douchebakken, wasbakken en dergelijke.

Aangezien wij zelf onze natuursteen vloeren importeren vanuit de hele wereld, waaronder Zuid-Afrika, China, Brazilië en India en daarna rechtstreeks doorverkopen aan de consument, kunnen wij de prijzen voor u heel laag houden. Dit is voor u natuurlijk aantrekkelijk!

Wij bezoeken regelmatig verschillende natuursteenmijnen, zodat wij u de beste kwaliteit natuursteen vloeren kunnen aanbieden, maar wij willen graag deze kwaliteit doorzetten door te werken met vaste tegelzetters. Wij geven uitsluitend garantie op de natuursteen vloeren als u door onze vast tegelzetter de vloer laat leveren. Deze komt bij u op de locatie kijken en geeft aan de hand van hun beoordeling de goedkeuring voor wat betreft de ondergrond en dergelijke. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt!