Over ons

HTN vloeren is een afkorting van HOUT-TEGELS-NATUURSTEEN in Valkenswaard bij Eindhoven en is een initiatief van Hans van den Heuvel. Onder zijn leiding werken vakmensen met tientallen jaren ervaring  in de import en groothandel van allerlei soorten vloeren, een nieuw concept met een moderne visie.
 
Hout Tegels Natuursteen vloeren is gespecialiseerd in de import en groothandel, van allerlei soorten vloeren.
Zo leveren wij o.a. massief eiken vloeren van hoge kwaliteit  frans eiken vloerdelen, in allerlei afwerkingen van strak modern, tot rustiek, in de door u gewenste kleur, vervaardigd in onze eigen werkplaats.

Naast massieve eiken vloeren bestaat ons programma uit goedkope vloerdelen van multiplanken, duoplanken en lamelparket, welke ook geschikt zijn voor toepassingen met vloerverwarming.

Natuursteen vloeren komen bij Hans zijn magazijn binnen uit alle werelddelen onder ander mustang leisteen uit Brazilië en peacock uit India- Belgisch Hardsteen uit België-Travertin classic uit Turkije-Hardsteen uit Vietnam- en Ierse hardsteen uit Ierland.

Marmer uit Italië-Turkije-Spanje-Griekenland en Portugal kortom geen land is ons te ver.

Door hem eigen directe inkoopkanalen rechtstreeks van de groeves, onze kwaliteitscontroles ter plaatse, door ervaren vakmensen, bent u verzekerd van een optimale kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, onze keuze in natuursteen is enorm voor toepassingen zowel voor binnen en buiten, onder andere terrassen, trappen en maatwerk.

Hans zijn tegelafdeling  beschikt over diverse merken van de

   de keramische wereld, hij bezoekt jaarlijks de grote vakbeurzen in Bologna Valencia en Verona, tevens koopt hij bij diverse  gerenommeerde fabrieken uit Italië en Spanje, waar hij samenwerkt met de beste kwaliteitsmerken, hij levert deze direct uit voorraad uit hem magazijn, zonder tussenkomst van importeurs en groothandel, rechtstreeks naar u als consument, tegen zeer concurrerende prijzen, vraag maar eens een offerte aan, tien tegen een dat u bij ons tientallen procenten goedkoper uit bent.

Hans heeft voor al uw vragen een vakkundige oplossing, adviseert u als klant vrijblijvend met alle toepassingsmogelijkheden.in zowel de privésfeer als voor grotere projecten.
Hem jarenlange ervaring uit de praktijk is uw garantie voor een juiste keuze.

Hij heeft een enorm programma in natuursteen mozaieken vervaardigd door gespecialiseerde ateliers in Turkije. En bij elke soort een bijpassende vloer in alle maten en afwerkingen.

Verder kunt u bij hem terecht voor alle soorten laminaat van de allerhoogste kwaliteit, een groot programma pvc vloeren, en ook voor kunstgras voor uw tuin of balkon.

Kortom ons programma vloeren in Valkenswaard:

Vloertegels
Wandtegels
Natuursteen

Eiken vloeren

Eigen legservice
Multiplanken
Lamelpartket
PVC vloeren
Vloerverwarming

Kunstgras

 

Een wat ook belangrijk is u betaald bij ons nooit meer als nodig is. Kwaliteit aan de laagste prijzen, vraag  eens een vrijblijvende offerte aan en u bent overtuigd.

U vindt ons aan de J.f. Kennedy laan 69a  te Valkenswaard bij Eindhoven, en wij zijn geopend van  dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Natuurlijk kunt u op afspraak op andere tijden bij ons terecht.